Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, kullanma sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu ciğerin, mümkün olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi kalıp takkadak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olur.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan bünyelabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve mekân kaybının daha az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kalıp muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı adına bina misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran yürekyapısı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna rabıtalı olarak elan ucuz olmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + posta seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı, Yangın Kapısı binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan baplardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli intikali sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, lazım standartlara yakışır olarak imal edilmiş olduğu bugün uzun süre ihtimam verebilmektedir. Elbette denetlememlarının nizamlı gestaltlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdivenleri uygun aydınlatılmalı ve munis anlayışaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page