Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz kesilme alanı 150 metrekare’den şu denli ve takkadak lüks kesilmeı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten bir araba olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha ali evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolayca ve dışarıya doğru açılmalıdır.

Bina kucaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Antrparantez, yangın merdivenlerinin organize bakımının strüktürlması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğu kez mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yatay dayanak ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği için "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri kötüdaki gibidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe faik kaliteli yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu da ivedili durumlarda henüz zait insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar. Merdivenler hassaten ergonomik düşüncemlara malik olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri derunin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve dayanıklı tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page